L'Olot va superar l'Espanyol B a l'últim minut gràcies a un gol de Sergio Ortiz en l'últim sospir, quan pitjor ho passava l'equip garrotxí. El filial espanyolista va ser superior a la segona meitat i va estar a prop d'endur-se l'empat. Un gol a l'inici de partit i un altre quan el temps s'exhauria van donar la quarta victòria consecutiva de l'Olot a casa, després que els visitants haguessin fet l'1-1 a 11 minuts del final.

El partit no podia començar de millor per al conjunt entrenat per Rodri. En la primera acció d'atac, Uri Santos, que tornava a l'onze titular després de complir un partit de sanció, va aprofitar uns rebots dins l'àrea per posar el peu i avançar el conjunt garrotxí al marcador. La primera meitat va ser igualada i l'Espanyol va tenir les seves opcions, com també l'Olot podria haver augmentat el seu avantatge. Al minut 35, Wilfred va fer una magnífica aturada després d'un cop del visitant Luis, en la millor ocasió espanyolista a la primera meitat. La intensitat i igualtat va regnar en els primers 45 minuts.

El gol d'Uri Santos mantenia per davant a l'Olot però a la represa, l'Espanyol B demica en mica anava guanyant metres i agafava el control del partit. L'Olot, per cert, sense Perea, que no va anar convocat per unes molèsties, va anar cedint davant el físic i ordre tàctic visitant. Jugadors com Rufo, Dalmau o Entrena causaven molta sensació de perill.

Després de diferents avisos i arribades constants a l'àrea garrotxina, l'equip visitant vaaconseguir empatar a 11 minuts del final. Marc Roca va xutar des de la banda, gairebé buscant una centrada, i Wilfred, quan tenia una aturada fàcil, no va encertar en blocar l'esfèrica, que va entrar a la porteria.

Amb pocs minuts per endavant i quan els dos equips ja firmaven l'empat, va aparèixer Sergio Ortiz. El migcampista va xutar una falta directa que va desviar la barrera i va entrar al fons de la porteria. Ja era al minut 90 i l'Olot va acabar sense patiments per sumar una nova victòria a casa que els permet situar-se a la tretzena posició de la classificació, abans de visitar l'Hospitalet i el Llosetí.