Sergio González, entrenador de l'Espanyol, ha assenyalat que l'Atlètic de Madrid és el "millor equip competint" i que han comès l'error de no sortir tan concentrats com calia, cosa que, segons el seu parer, ha influit en el resultat final (1-0).

"Hem treballat durant la setmana perquè l'Atlètic no s'avancés aviat i al minut et passa una cosa que has treballat. Després, és veritat que ells manegen molt bé els temps i que ens ha costat, que no ha donat la sensació de poder donar perill", ha reconegut el tècnic.

"L'Atlètic pressiona molt al principi. Li va passar contra el Betis i en Lliga de campions i també avui. A partir d'aquí, és més poderós. Aquest ha estat el principal error nostre amb vista al partit. No hem sabut sortir forts i ho hem pagat", ha afegit.

Per a l'entrenador, el seu equip "no ha sabut competir" al nivell que volien. "L'equip ha estat estable. Al camp no hi ha hagut fractures i hem estat com un bloc, però ens hem d'exigir més en la parcel·la ofensiva", ha manifestat.

Sobre l'Atlètic i la seva possible candidatura al títol de Lliga, ha indicat: "S'ha guanyat el seu prestigi. Per a mi és l'equip que més bé competeix. És un exemple a nivell de competir. Hi ha altres equips que tenen màgia, però a nivell de compromís i competir, l'Atlètic és un exemple".