L'Eibar de David Juncà serà el rival del Reial Madrid aquesta tarda. L'equip basc vol aprofitar el moment de dubtes que travessa el conjunt blanc després de caure en el clàssic i estar a punt de desaprofitar un 0-4 contra el Xanktar (3-4) per intentar aconseguir una victòria davant d'un dels equips grans de la Lliga. L'Eibar, situat en llocs europeus, és una de les revelacions del campionat.

Els de Rafa Benítez, que després de perdre el clàssic davant el Barça semblava que reaccionarien en el partit a Lviv davant el Xakhtar, es van complicar la vida en l'últim quart d'hora (en què van passar del 0-4 al 3-4) i això va tornar a sembrar dubtes l'equip i l'afició. Avui tindran una nova oportunitat per intentar sortir de la crisi i evitar que el seu gran rival, el Barça, s'allunyi a nou punts.

Tot sembla indicar que David Juncà, el lateral de Riumors que la temporada passada jugava al Girona, tornarà a sortir d'inici amb els blagurana. L'empordanès, a base de treball i bons partits, s'ha fet un lloc en l'onze inicial de l'Eibar.