El Multiòpticas Salt va pagar molt car un mal inici a la pista del líder, el Mollet, que ja venia de guanyar el Quart i que està en dinàmica ascendent. El mal primer quart (19-8, amb un parcial d'11-3 en els últims 5 minuts) va ser una llosa massa pesada pels d'Eric Surís tot i que mai li van perdre la cara al partit. Tot i la diferència els saltencs van intentar tornar a enganxar-se en el marcador, però com a molt es podien acostar a quatre o cinc punts del Mollet que en cap moment va semblar perdre la cara al partit o sentir-se incòmode a la pista. Un mal percentatge de llançaments, sobretot des de fora la lína dels tres punts (6 de 33 triples, 18% d'efectivitat) sense oblidar el 32% a la zona van impossibilitar al Multiópticas Salt acabar de donar el do de pit i plantar més cara a un líder que surt reforçat. En els últims minuts de partit i amb tot ja sentenciat el Salt va abaixar els braços i es va arribar a la màxima diferència de 19 punts al final del matx. La propera setmana toca jornada de descans i el proper partit serà el dia 13 davant el Prat a casa.