L'Spar Citylift Girona es reinventa a partir d'aquesta tarda a Fontajau. "Serem un equip diferent", admetia ahir el tècnic Miguel Ángel Ortega, per continar buscant els mateixos objectius de "guanyar tots els partits". L'aturada de les competicions de clubs per culpa dels partits de seleccions ha sigut moguda a Fontajau. Chelsea Gray, l'estrella que havia enamorat l'afició de l'Uni, ha canviat Girona per Turquia i per si no n'hi hagués hagut prou, Artemis Spanou es va trencar un dit en un partit amb la selecció grega i en té per un parell de mesos. Ortega ho té clar: "Gray ja no hi és, forma part del passat. La lesió de Spanou, en canvi, s'ha de considerar com una cosa que passa en el món de l'esport. Entre tots ens hi haurem de sobreposar".

A l'espera d'una o dues jugadores que permetin reforçar un equip ara mateix minvat d'efectius (i que a més disputa competicions de màxima exigència com la Lliga Femenina i l'Eurolliga, i aspira a lluitar per la Copa), l'Spar Citylift reprèn la competició aquesta tarda a Fontajau contra el cuer, un Añares Rioja ISB que ha perdut els 9 partits que ha disputat. Podria ser un partit trampa, però Ortega assegura que ni pensar-ho. "Potser si seguíssim amb l'equip al complet i no hagués passat res en l'aturada ho podia haver estat, per allò que tenim vuit triomfs seguits i ens visita un rival que encara no s'ha estrenat, però ara estic segur que no ens relaxarem de cap manera. Tothom està molt concentrat i amb ganes de seguir guanyant partits", va subratllar l'entrenador de l'equip gironí.

A falta de quatre jornades per al final de la primera volta, l'Uni és colíder amb un balanç de 8-1 juntament amb el Perfumerías Avenida. Avui, per altra banda, s'espera una magnífica entrada a Fontajau tenint en compte que els socis del GEiEG i els dels clubs que formen part de l'ADN gironí hi tenen l'entrada gratuïta. L'Uni aprofitarà el duel per fer la presentació dels seus equips base sorgits de la seva entesa amb el club grupista.