Un altre empat. El Covadonga li va posar les coses molt difícils al Bordils i, l'únic positiu que es pot treure del partit, és que es va poder sumar. A la primera part els visitants van saber imposar la seva fortalesa i, els de Pau Campos, van arribar a perdre de tres gols de diferència (5-8), però mica a mica i amb esforç els bordilencs van aconseguir equilibrar la balança, encara que es va arribar al descans un gol per sota en el marcador (13-14) però amb bones sensacions.

Aquestes sensacions van servir perquè, a la represa, el Bordils aconsegís capgirar el marcador i posar-se per davant (16-15) i després que Huix completés una contra aprofitant una bona aturada de González, es va fer pujar el 17-15 en el marcador. Els dos porters van estar impressionants, oferint un recital de recursos davant els llançaments dels rivals. Aquests dos gols de renda però, van durar poc, ja que el Covadonga va tirar de veterania (amb varis jugadors exAsobal i algun internacional, com el porter Jorge Martínez) i va tornar l'empat al marcador. A partir d'aquí el partit es va convertir en un estira i arronsa, amb el Bordils portant la iniciativa en el marcador però amb el visitant enganxat en tot moment.

El pavelló era conscient de la seva funció i es va convertir en una olla a pressió per mirar que els nois de Bordils no defallissin. Es va arribar a l'últim minut amb un emocionant empat a 25. Els locals tenien la pilota i 40 segons per davant. La jugada però, no va sortir com es volia i després d'una falta en atac es va deixar els visitants amb quinze segons de possessió, però una bona defensa va impedir mals majors.