L'Olot ocupa zona de promoció de descens, amb 15 punts, però les il·lusions renovades després de la notable revifada que l'equip ha experimentat en els últims partits. L'equip de Rodri només ha perdut un dels últims nou partits (Huracán) i suma en aquest tram de competició 14 dels 27 punts disputats. Una de les claus de la reacció ha sigut a casa, on els garrotxins porten tres victòries seguides (Mestalla, Eldenc i Cornellà) i on diumenge a la tarda (16.30) hi buscaran la quarta per afrontar amb menys angoixes les dues sortides consecutives que després presenta el calendari, als camps de l'Hospitalet i el Llosetí.

Precisament el tècnic de l'Olot, Rodri, es va referir ahir en la seva anàlisi del partit del cap de setmana a aquesta circumstància: "Volem donar continuïtat a les victòries a casa per escalar posicions a la classificació", va subratllar, destacant la importància de tombar el filial de l'Espanyol per arribar als 18 punts i viatjar amb un aspecte emocional a la plantilla òptim.

L'equip es va entrenar ahir al matí pensant en l'Espanyol B i a la tarda els davanters van treballar aspectes tàctics. Avui Wilfred i Luismi visitaran el CEIP Sant Roc d'Olot per atendre les preguntes dels alumnes.