El pilot gironí Maverick Viñales va comentar, al final de les dues jornades de test al circuit malai de Sepang, que «la primera presa de contacte» amb la seva Suzuki GSX-RR ha sigut «positiva» i va destacar el seu «gran potencial» per al proper Campionat del Món de MotoGP.

«Hem provat moltes coses i estic content perquè hem pogut tastar l'electrònica de 2016. La primera presa de contacte ha sigut positiva i em quedo amb la sensació que té un gran potencial», va dir el català en declaracions facilitades per l'equip Suzuki.

Maverick Viñales va explicar que l'esperat canvi seamless o sense espais entre les marxes li va deixar una impressió «molt positiva». «Però encara tenim moltes coses en què treballar i hi ha espai per millorar», va afegir.

Tot i que la brutícia del circuit li va impedir esprèmer al màxim la moto, Viñales va afirmar que els tests van ser bons per al seu equip. «Ara tenim un munt d'informació per treballar durant l'hivern i per arribar preparats a les proves de febrer», va sentenciar.

El pilot de Roses competirà la temporada vinent, per segon any consecutiu, a MotoGP després que aquest 2015 s'hi hagi estrenat convertint-se en el millor debutant. Maverick va tancar el Mundial de la màxima categoria en dotzena posició i un total de 97 punts, just per sota del seu company d'equip Aleix Espargaró. El gironí ha sigut notícia perquè segons va anunciar Catalunya Ràdio fa algunes setmanes diverses marques se'l rifen, en veure-hi un talent de futur. De moment, però, Viñales seguirà a Suzuki per segon any.

El seu cosí Isaac, mentretant, farà el salt de categoria la propera campanya, passant de Moto3 a Moto2 a través de l'estructura de l'equip francès Tech3.