Eduard Nonó està pulveritzant aquesta temporada tots els rècordss anotadors amb el Bordils. Ja és el màxim realitzador de l'handbol espanyol entre l'Asobal i la Primera Nacional gràcies a les seves 95 dianes en 10 jornades de lliga a Plata, però és que a més a més ve de batre la seva marca en un partit havent fet 14 dels 25 gols que l'equip de Pau Campos va anotar dissabte a Alcobendas per arrencar-hi un valuós empat. Nonó, de 30 anys, diu que no s'hi fixa gaire en les estadístiques però tampoc amaga que passa per un moment dolç i que l'afalaga l'interès que desperta als mitjans de comunicació i, també, en altres clubs de categoria superior. Les bones actuacions del jugador gironí no han passat desapercebudes i ara mateix té dues propostes d'Asobal sobre la taula més d'altres de clubs estrangers, de Luxemburg, França i Itàlia. "Si volgués podria marxar ara, però és complicat que ho faci perquè tinc un compromís amb el Bordils", assenyala. Nonó no descarta iniciar una aventura -"més per l'experiència que pels diners que hi pugui guanyar"- si l'equip està salvat abans dels últims partits o ja pensant en la temporada vinent.

"Estic rebent ofertes i sovint em truquen representants per si vull treballar amb ells. Jo estic obert a escoltar-ho tot", subratlla el jugador del Bordils, de 30 anys, que és conscient que segurament té al davant "l'últim tren" per viure una experiència a l'handbol d'èlit i professional. Ara bé, deixar Bordils, la familia i la feina no és tant fàcil. Segons Edu Nonó "ho haig de valorar tot molt bé i primaria la ciutat i les condicions abans de decidir sortir a fora".

Sobre el partit de dissabte a Alcobendas el jugador gironí diu que "sabia que estava anotant bastant però no quants gols duia perquè estàs concentrat en el partit. Tot i els 14 gols vaig acabar empipat perquè només vam poder empatar quan en els últims minuts ens havíem posat dos gols amunt (23-25). Nonó espera que ara aquell punt es faci bo dissabte a casa contra el Covadonga.

Un dels motius pels quals considera que els seus registres golejadors s'han disparat és que ara és el primer llançador de penals. A Alcobendas, la meitat dels gols els va aconseguir des dels set metres. "Abans fèiem més rotació i jo era el segon o tercer llançador. Ara en Pau m'ha donat confiança i em sento molt còmode", confessa. Nonó té un percentatge de 9,5 gols per partit.