El dimarts vinent 1 de desembre comencen les inscripcions al Poliesportiu Municipal de Figueres per apuntar-se a la campanya municipal de promoció de l'esquí, que consisteix a realitzar un curset d'esquí a les pistes d´esquí de Font-Romeu durant tres dissabtes.

Aquestes jornades permeten promocionar aquest esport i fomentar la seva pràctica, al mateix temps que ofereixen un espai de trobada i de relació social molt important. Enguany les dates de realització del curs són els dissabtes 16, 23 i 30 de gener de 2016. Està destinat a joves i adults, amb una edat mínima de 7 anys per a esquí i de 10 anys per a snow. Els menors de 12 anys han d´anar acompanyats d´un adult.

La quota per participant és de 140 €, la qual inclou el desplaçament en autocar, el forfait, 3 hores de curset d´esquí amb monitor cada jornada, esquiada en grup amb monitor acompanyant i assegurança de primers auxilis. Els participants es distribuiran en grups per nivells i a ser possible també per edats en funció de les inscripcions realitzades.

L´hora de sortida serà a les 6.00 h a l´aparcament del Recinte Firal (carretera de Roses) i l´hora prevista d´arribada a les 19.30 h en el mateix lloc.

Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se al Servei d´Esports de l´Ajuntament de Figueres, ubicat al Poliesportiu Municipal, en horari d´atenció al públic de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 h i dissabtes de 8.00 a 20.00 h, o bé trucant al 972 50 93 39.

Els ajuntaments de Figueres i Font-Romeu col·laboren mútuament des de l'any 1989 en l'organització de diverses activitats esportives, destacant principalment la campanya municipal de promoció de l'esquí que promou l'Ajuntament de Figueres i l'estada a Figueres dels alumnes de l'escola de Font-Romeu que ofereix la "Mairie de Font-Romeu" als seus alumnes de primària.