Un tercer quart nefast va ser la clau de la derrota i pèrdua de liderat del Quart, ahir en el partit que jugava contra el Mollet. Els homes d'Albert Brea van sortir inspiradíssims i van fer un primer periode espectacular on va mostrar una gran efectivitat en el tir i va marxar 9 punts a sobre. Una renda que es va incrementar a 10 al final del segon quart. Els gironins doncs, tenien a la mitja part, el partit controlat i tot apuntava que podrien sobreposar-se a la derrota en el derbi de la setmana passada. Però un parcial de 9 a 20 en el tercer quart va fer sorgir els dubtes en els homes d'Albert Brea que, acastigats per les nombroses baixes, amb un Masllorens que també té molèsties i poca fe van acabar perdent per un clar 73 a 81 que deixa al Mollet líder en solitari de la categoria i allunya al Quart, que espera recuperar quan abans millor els jugadors que té lesionats.

El Quart però continua a la part alta de la classificació, ara és segon amb dues victòries de marge sobre el tercer, el Sants, tercer i últim equip que es classifica per disputar els play offs.

Amb tot, el Quart jugarà la setmana vinent de nou a casa contra el Masnou, que està en quarta posició i necessita la victòria per no allunyar-se del Sants, i continuar aspirant a poder entrar a les places que donen accés a jugar les eliminatòries. Els quartencs esperen ara una ajuda del Salt que visita la pista del líder. Si els saltencs guanyen, el Quart es posaria líder de nou i el Salt de retruc superaria al Masnou a la classificació.