L'atleta palamosí Adel Mechaal va acabar en quarta posició la cursa Jean Bouin de 10 quilòmetres que es va disputar ahir a Barcelona. Una prova que va guanyar l'eritreu Aaron Kifle amb una marca de 28 minuts i 17 segons, i va treure un avantatge de gairebé un minut al segon classificat, Carles Castillejo, que va superar a l'esprint Michael Bett que va ser tercer. Darrere d'ells entrava Mechaal amb una marca de 30 minuts i 6 segons, a gairebé dos del guanyador. Mechaal es va quedar a les portes de baixar de la barrera dels 30 minuts en una cursa que sortia des del centre de Barcelona ciutat i arribava a Monjuïc. En categoria femenina la victòria se la va emportar l'atleta de Sabadell Lídia Rodríguez que es va imposar en un final molt ajustat a Marta Galimany, que va entrar només 4 segons darrere seu. Pel que fa a les gironines, van destacar la vuitena posició de la corredora banyolina, Esther Guerrero, que va entrar per davant de l'atleta de Vidreres, Bàrbara Ramon, que va ser finalment novena. El duel entre les dues corredores va ser molt intens i, de fet, Guerrero es va imposar gràcies a un atac al final del recorregut al que no va poder respondre Bàrbara Ramón que es va despenjar i va acabar cedint 20 segons ?respecte a la corredora de Banyoles.

Aquesta ha estat la 92a edició de la Jean Bouin i enguany hi van participar més de 12.000 corredors.