Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va donar ahir al espre suport "incondicional" a l'entrenador de l'equip, Rafa Benítez, després del cop duríssim que va representar el 0-4 de dissabte en el clàssic contra el Barça. L'empresari es va mostrar convençut que l'actual tècnic "és la solució i la persona adequada" per dirigir l'equip i va insistir en què cal donar-li temps per poder plasmar les seves idees. En una compareixença que va durar 33 minuts a l'estadi Santiago Bernabéu, el dirigent madridista va fer una defensa contundent de Rafa Benítez i va censurar amb determinació la campanya que, segons ell, pateixen tant ell com el club per part d'alguns mitjans de comunicació.

"L'entrenador Rafa Benítez té tot el nostre suport i confiança. Va ser l'entrenador elegit per la seva professionalitat, trajectòria i té capacitat per treure màxim rendiment a aquesta plantilla que pateix un desgast des de gener d'aquest any. Les coses no s'arreglen de la nit al dia", va indicar Pérez, que no obstant això va dir que "entenc el malestar i l'enuig de l'afició però ara més que mai necessitem el suport dels socis".

Després d'aquesta compareixença, Florentino Pérez, va atendre les preguntes dels mitjans de comunicació. D'entrada, va parlar sobre les lesions que han patit alguns dels homes importants en els últims mesos. Als seus jugadors no els va faltar actitud. Ho va deixar clar. "Era la primera vegada que van jugar alguns després de diversos mesos, però hi va haver actitud en l'equip, això no es pot qüestionar".

En ser preguntat sobre si hi ha una campanya en contra de la seva gestió, va ser explícit: "Respecte als aficionats del Reial Madrid, és un afició exigent. Sí que crec que hi ha una campanya contra mi he de dir-li la veritat. Ho creu vostè, ho crec jo i ho creu tothom".

També li van preguntar sobre si s'ha plantejat convocar eleccions. "No n'hem parlat a la Junta d'eleccions. Hem parlat i davant els dubtes, suport total al nostre entrenador", va afegir també sobre el contingut de la reunió amb la directiva. Si Rafa Benítez té plens poders per alinear un onze inicial va subratllar: "Cap entrenador pot dir que jo li he suggerit mai res. Té total autonomia. Compta amb plantilla àmplia i segur que li serà difícil triar". Florentino també va aclarir que "Cristiano mai m'ha dit que amb aquest entrenador no guanyarem res. Cristiano mai diu res dolent. Tot el que es publica és per desestabilitzar".