Sergio Busquets, migcampista del Barcelona, ha celebrat el triomf al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid i ha assegurat que el 0-4 "és un resultat històric" però no definitiu, ja que s'ha mostrat convençut que el Reial Madrid lluitarà per la Lliga fins al final.

"Ens n'anem amb la moral alta després d'un gran triomf en un camp difícil davant un rival amb el qual ens juguem la Lliga. Són sis punts de distància ara i una imatge bona per a l'equip. A més recuperem Messi, que portava temps fora. Això ens reforça com equip", ha assegurat a la zona mixta.

Busquets ha dit que el 0-4 és un "resultat històric", però ha recordat que són "tres punts més" que no deixen res sentenciat. "Me'n vaig molt content per la imatge donada per l'equip i la victòria, però estem a la primera volta i queda molt per jugar. Cap dels equips guanyarà tots els partits", ha afirmat.

Sí que ha destacat el cop anímic que assesten a un rival directe com el Reial Madrid: "És un cop per a ells, però la Lliga és molt llarga i queden molts punts i partits. Nosaltres hem de seguir amb aquesta imatge dels últims partits".

"És un cop per a ells deixar aquesta imatge davant la seva afició, jugant contra el gran enemic, però no sé fins on ho acusaran. Segur que tocats els deixa. Nosaltres mirem per nosaltres mateixos i això ha de servir per millorar", ha afegit.

Finalment, ha destacat la superioritat mostrada pel seu equip en el clàssic: "Des de l'inici hem estat superiors. Un partit així mai és fàcil, no només cal crear ocasions, també cal ficar-les".