El Peralada va sumar a Gavà un altre punt i ja acumula quatre setmanes seguides puntuant, encara que sigui d'empat en empat, com ha passat en els darrers tres partits de lliga. Els d'Arnau Sala es van avançar al marcador però només començar la segona meitat, els locals aconseguien empatar.

El Peralada es va mostrar molt sencer durant tot el partit i el partit va estar molt igualat. Sergio García, pels peraladencs i Nico Kata, amb una ocasió claríssima pel seu equip, van estar a punt d'innaugurar un marcador que es va moure al minut 38 de partit.

El central Lluc Banús va aprofitar una centrada des de la banda per engaltar uAna precisa volea des del punt de penal per batre el porter Alcaraz i situar el conjunt altempordanès per davant el marcador a la Bòbila. El Peralada marxava al descans amb avantatge al marcador però poc va durar l'alegria. Tot just començar la segona part, Nico Kata va aconseguir empènyer al fons de la xarxa una centrada per banda dreta de l'atac gavanenc per situar el definitiu empat a 1.

El Gavà segurament va tenir les millors ocasions per moure novament el resultat, però el Peralada va aconseguir tornar cap a casa amb un valuós punt, que tot i això els manté a la penúltima posició.