L'Olot segueix sense trobar el camí de la victòria lluny de casa i ahir es va haver de conformar amb un empat en la visita a la Pobla de Mafumet. Els locals es van avançar ben d'hora al marcador però Reverter i Perea van aconseguir capgirar el marcador per als olotins. Emaná va empatar el partit per als locals i Pobla i Olot es van repartir els punts per seguir en zona delicada a la classificació. Ara els garrotxins estan en llocs de promoció de descens.

A la primera part el conjunt de Rodri va anar de menys a més. Només començar el partit, la Pobla avisava amb un xut del seu ?pitxitxi Emaná, que refusava Wilfred. A la segona que van tenir no van perdonar. Greu errada de Luismi a l'hora de cedir la pilota pel porter olotí que l'aprofitava Calavera, jugador dels garrotxins la segona part de la temporada passada cedit pel Nàstic, per, pràcticament rematar a plaer,

En un camp on era molt difícil trenar jugades per les seves dimensions, una setmana més va aparèixer Perea per posar-se l'equip a l'esquena. El manxec va ser el que va crear més perill en atac, ahir acompanyat per Marcel i Reverter, i ja al tram final de la primera meitat va estavellar la pilota el pal en el primer xut a porteria del conjunt de la Garrotxa. Va ser el preludi del gol de l'empat. Centrada de Blázquez que recollia al segon pal Reverter, que va definir amb contundència per anotar un gol psicològic per a tots dos equips.

A l'inici de la segona part es va anotar el gol de l'empat garrotxí. L'Olot va sortir amb més intensitat i al minut 60 es va avançar al marcador. Perea, qui si no, va culminar un contraatac per avançar el conjunt de la Garrotxa. L'extrem ja és el màxim golejador de l'equip, amb cinc dianes, i a la Pobla de Mafumet va tornar a ser el jugador més destacat i insistent de l'equip.

Quan semblava que l'Olot tenia controlat el partit i fins i tot podria buscar la sentència, va arribar el gol de l'empat. Al minut 68, Emaná va aprofitar una sortida en fals de Wilfred per anotar el 2 a 2 amb un lleuger cop de cap. Just un minut abans els locals havien estavellat una pilota al pal. Aquest gol va fer abaixar una mica els braços als jugadors olotins que van veure com, empentats per jugar a casa, la Pobla feia una passa endavant per intentar capgirar el marcador.

Alberto Perea, l'únic jugador olotí que causava sensació de perill, va tenir una franca ocasió al minut 74 però es va adormir a l'hora de definir. El tram final de partit va ser de domini tarragoní, tot i que Wilfred no va haver d'aturar ocasions de perill locals. Al final, l'Olot segueix sense trobar el camí de la victòria lluny de la Garrotxa però va sumar un punt en un camp complicat i davant un rival directe.

Ara, l'objectiu passa per fer bo aquest punt aconseguit al camp de la Pobla de Mafumet guanyant el proper diumenge a casa contra l'Espanyol B, un equip que arribarà en una molt bona dinàmica.