Luis Enrique Martínez va poder comptar a l'entrenament d'ahir a la tarda, amb tots els internacionals per preparar el clàssic de demà al Bernabéu, contra el Madrid. Si dimecres s'incorporaven els internacionals espanyols (Bartra, Piqué, Alba, Busquets i Iniesta) i el belga Vermaelen, ahir ho van fe la resta de jugadors convocats amb les seves respectives seleccions. Així, el tècnic del conjunt blaugrana va poder comptar amb els brasilers Neymar i Alves, el xilè Claudio Bravo, l'argentí Javier Mascherano, el turc Arda Turan i l'espanyol Munir el Haddadi, que ha estat concentrat amb la sub-21. Tots ells es van exercitar amb la resta de disponibles, entre els quals hi havia l'argentí Lionel Messi i el croat Ivan Rakitic. Tots dos podrien rebre l'alta mèdica demà abans de viatjar a Madrid amb l'expedició blaugrana.

La plantilla del Barcelona farà una última sessió aquesta tarda, a les 17.00 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i abans, a les 16.00 hores, Luis Enrique compareixerà davant els mitjans de comunicació.

Mentrestant a Valdebebas, Karim Benzema es va exercitar amb normalitat amb la resta del grupcom també hi van fer James Rodríguez i Danilo. A dos dies del partit, el francès sembla haver superat completament les molèsties musculars als isquiotibials de la cama esquerra. Benzema porta un mes allunyat dels terrenys de joc i sembla que per fi podrà estar a les ordres de Rafael Benítez, que poc a poc ha anat recuperant efectius ja que també podrà comptar amb Keylor Navas. A més a més, Isco Alarcón, que es va haver de retirar del partit que Espanya va jugar contra Anglaterra la setmana passada, va treballar amb normalitat i estarà a disposició del tècnic.