El Barcelona Lassa rep aquesta nit (21.00, Esport3/C+Deportes) el Pinar Karsiyaka turc amb l'objectiu d'aconseguir un triomf que el consolidi al capdavant del Grup C i, de pas, venjar la derrota que va patir a Esmirna en la primera jornada, l'única que acumula el conjunt blaugrana aquesta temporada. En aquell partit, probablement el pitjor que ha jugat el Barça aquest curs, l'equip que dirigeix Ufuk Sarica es va imposar per 71-62, amb 16 punts de Colton Iverson, en la seva estrena en la competició.

Els turcs baixen molts el rendiment quan no juguen al seu petit i sorollós pavelló. Panathinaikòs i Lokomotiv Kuban els van guanyar amb comoditat i, a casa, només se'ls ha escapat un partit d'infart contra el Zalguiris Kaunas (66-68). Cara a cara, demà s'enfrontaran al Palau, això sí, dues de les millors defenses de l'Eurolliga. El Barça és el millor en aquest apartat (encaixa 68,2 punts per partit), i el Pinar Karsiyaka, és el quart (70,6).

L'equip de Xavi Pascual, amb una mitjana de 74,8 punts anotats per partit, suma quatre victòries consecutives en la màxima competició continental: davant el Stelmet Zielona Gora, Panathinaikòs i Lokomotiv Kuban, a casa, i contra el Zalguiris Kaunas, fora. No obstant això, ha hagut de suar d'allò més per aconseguir-ne moltes d'elles -només va tenir un partit plàcid contra el Panathinaikòs-, igual que a l'ACB, on camina com a líder invicte amb sis victòries, encara que diverses d'elles han estat molt treballades.