El sènior masculí del Club Bàsquet Adepaf va aconseguir, el diumenge passat, la primera victòria de la temporada a Tercera Catalana.

RIPOLL 74 L'ESCALA 73

L’Escala cau a la vuitena posició després de perdre per tercera jornada consecutiva, a la pista del Ripoll, per la mínima, en un partit en què els locals van mostrar un gran encert en el tir exterior durant el segon període. Tot i que els nois entrenats per Albert Clopés van

establir la igualada (60-60) només començar la segona meitat, als

ripollencs els va somriure la sort en els darrers segons.

VILAFANT 65 TORROELLA 42

Després de tres derrotes seguides el Bàsquet Vilafant va aixecar el cap davant el cuer del grup, el Torroella. Els primers dos quarts van ser igualats i tot i que en el tercer els de Ful De Alcaraz i Bru Rovira van topar contra una bona defensa, però es van deixar anar a la recta final. En aquell instant, el Vilafant va retrobar el camí a la cistella i gràcies a un bon encert i a ràpids contraatacs el marcador va acabar al seu favor.

GRIFEU LLANÇÀ 67 SALT C 60

Tot i començar el partit molt fred, el Grifeu de Llançà es va anar posant a to a poc a poc i un cop va capgirar el marcador ja no va donar opció al Salt C. Els llançanencs, liderats per Pere Fumadó, pugen a la cinquena posició.

ADEPAF 69 CASSANENC 65

Després de vuit derrotes inicials l’Adepaf va aconseguir la primera victòria de la temporada el dia que es presentava davant l’afició. Els nois de Jordi Marull ja havien mostrat símptomes de millora i després d’anar per darrere a l’inici de la segona part, un parcial de 17-9 en el darrer tram va donar la primera alegria als figuerencs.

LLAGOSTERA 65 L'ESCALA B 83

Els nois de Goran Minic van aconseguir la segona victòria seguida de manera plàcida a la pista del Llagostera i pugen al quart lloc. / Ivan Garcia

CASTELLÓ 59 GIRONA B 69

El Castelló va deixar escapar la victòria davant el Girona B en un partit ajustat que es va decidir en el tercer quart, instant en què els gironins se’n van anar de 14. Tot i escurçar distàncies i tenir una antiesportiva al seu favor, els errors en atac i les faltes precipitades van impedir el triomf pel conjunt de Jordi Sánchez.

SANT FELIU 94 ESCOLÀPIES 61

Després de jugar contra el líder, l’Escolàpies va tornar a topar contra un altre os, el Sant Feliu. L’equip vermell, molt minvat per les baixes, va fer un partit complet, però les faltes personals i les poques rotacions el van condemnar.

TORDERA 68 ROSES FEMENÍ 59

El Roses no va poder fer bo el triomf de la jornada anterior i va cedir a la pista del líder. Tot i les baixes, les de David Casellas van començar bé, però l’encert del Tordera en el llançament exterior i les pèrdues constants de pilota de les rosinques van decantar el partit.

ADEPAF FEMENÍ 55 ONYAR 76

L’Adepaf va cedir davant l’Onyar, tercer classificat, en un partit en què les visitants van agafar un avantatge de 17 punts al descans. Tot i intentar-ho tímidament a la represa, les de Pitu Company mai van poder aixecar cap.

TORROELLA 37 VILAFANT FEMENÍ 66

Doble triomf del Vilafant el cap de setmana passat: dissabte contra el Torroella (37-66) i diumenge amb el Farners (72-57).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.