El derbi altempordanès de Lliga Nacional Catalana entre CFS Esplais i Fricafor FS Vilafant serà nou per als entrenadors de cada bàndol. Aquest diumenge a les 6 de la tarda al pavelló castelloní Dani Rovira i Nelson Rodríguez viuran de primera mà el partit entre els dos màxims representants de la Federació.

Per una part, Rovira té l’Esplais situat segon i té l’opció de col·locar-se líder si guanya i el Montsant punxa. Rovira, resident a Blanes, ha arribat aquest curs per ocupar el lloc de Carlos Ruiz i anteriorment havia entrenat el Lloret i el Centelles, on havia coincidit amb els jugadors Isaac Moreno i Boni. “L’Esplais l’anava seguint, ha fet dos anys molt bons i el repte és difícil. El projecte era molt motivador i un dels al·licients és jugar a Europa”, comenta Rovira.

Per la seva part, el Vilafant es troba a la zona baixa i Nelson ha agafat el relleu de Roberto Martínez. A més de tècnic, el rosinc també s’ha posat les sabatilles amb una actuació estel·lar: és el pitxitxi amb 12 gols en quatre partits:“En principi la meva idea era no jugar, però teníem pocs efectius i faltava experiència”, apunta l’alhora jugador del Base.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.