El Cosmos de Nova York es va adjudicar el campionat de la Lliga Nord-americana de Futbol en derrotar per 3-2 al Fury d'Ottawa en un partit que va representar el comiat com a jugador de l'exmadridista Raúl.

Tot i que en la semifinal del 7 de novembre Raúl es va apuntar un dels dos cops que li van permetre al Cosmos arribar a la final després de derrotar per 2-1 als Strikers de Fort Lauderdale (Florida), en aquesta ocasió no va tenir la mateixa sort.

Raúl González Blanco, de 38 anys, jugador del Reial Madrid durant setze anys i que va arribar a Nova York l'any passat, procedent del futbol de Qatar, va tenir una actuació de suport, discreta, després d'haver marcat vuit gols durant la temporada regular.

En una roda de premsa com a jugador del Cosmos el passat 27 d'octubre, Raúl va dir que estava obert a "moltes possibilitats" després de penjar les botes a Nova York, tot i que, de moment, seguirà vivint en aquesta ciutat amb la seva família.

"Quan acabi la temporada, veuré a què puc seguir lligat i quins projectes em convenen més, però estic obert a una nova vida i diferent", va afirmar Raúl.

A més del seu comiat també va penjar les botes el hispanobrasiler Marcos Senna, qui va tenir una actuació discreta en l'últim partit com a jugador en actiu.

Tant Raúl com Senna van ser acomiadats aquesta nit pels seus companys d'equip alçats en l'aire diverses vegades, just quan va acabar el partit i abans que el Cosmos rebés la copa del campionat, enmig de mostres d'afecte.