Derbi d'alta intensitat el que es va veure ahir al Municipal de Peralada entre l'equip amfitrió i la Unió Esportiva Figueres, que va acabar amb taules després que, a l'últim minut del temps reglamentari Roger Vidal aconseguís neutralitzar el gol de Marc Mas, que va posar en avantatge els locals al minut 57.

El partit va començar amb un ritme elèctric, amb arribades constants a una i altra àrea, tot i que no acabaven de concretar en la definició. Els primers en provar sort van ser els locals, fent actuar al porter Gallego ja al minut 1, després d'un xut de Kike. El Figueres no va trigar a contestar i, dos minuts més tard, Pedro del Campo es va inventar una bona jugada per habilitar Quimo a la frontal, però el seu xut va perdre's molt per sobre la porteria d'Ureña. Els dos equips, amb molta profunditat, veien com les defenses aconseguien imposar-se a les davanteres i les accions d'atac eren tallades abans d'aconseguir connectar amb els davanters.

Passat el primer quart d'hora el Peralada va aconseguir controlar més el ritme del partit, tot i que els de Vílchez, a l'atac, arribaven amb perill a l'àrea d'Ureña, sobretot gràcies a la insistència de Javi Revert, que en els darrers metres no acabava d'enganxar bé la pilota.

A la represa, el Figueres va sortir a controlar el partit, a buscar la possessió de la pilota i controlar el ritme del joc. Els de Vílchez van rondar per l'àrea d'Ureña, tot i que no encertaven en la rematada final i, mentre Quimo era atès fora del terreny de joc després d'haver rebut una falta d'Argi, que va significar la groga al jugador local, Marc Mas va aconseguir marcar el 0-1, en el minut 57. Quimo no va poder seguir en el partit i va ser substituït per Ritxi al minut següent.

El Peralada, amb el marcador a favor va cedir la pilota als visitants i, ordenats, anaven tallant les jugades figuerenques, sortint amb ràpides contres que van estar prop de trobar el gol de la sentència. Quan el partit estava arribant a la fi del temps reglamentari, Roger Vidal va saber trobar l'espai necessari per enviar la pilota al fons de la porteria d'Ureña i establir un empat merescut al marcador.