L'Olot va poder sumar el tercer triomf consecutiu a la Garrotxa després de superar el Cornellà (2-0), gràcies als gols de Perea, que ja és el pitxitxi de l'equip, i de Djak Traoré. Als de Rodri els va costar agafar el ritme del partit davant un rival molt físic i rocós, que va complicar molt les coses als olotins però que no van arribar amb perill a la porteria de Wilfred.

La primera part va ser dominada per l'Olot. Com ja va passar en els últims dos partits a la Garrotxa, els de Rodri van portar el pes del partit i van aconseguir tenir les millors ocasions de gol. Tot i el domini final, als olotins els va costar agafar el ritme del partit per culpa del bon treball visitant i el primer en avisar va ser el Cornellà, que arribava a Olot amb la intenció de certificar plaça de promoció d'ascens, amb un xut d'Uche molt fluix, sense problemes per la defensa olotina. A partir d'aleshores, va ser l'equip local qui va tenir les millors oportunitats. Al minut 11, Diego, va estar a punt de superar el porter visitant Marcos però no va estar encertat i poc després, Djak, que finalment podria formar part de l'onze titular, xutava de lluny sense fortuna. A la mitja hora de joc, Perea va tornar a inventar-se una de les seves brillants jugades i va innaugurar el marcador amb un xut creuat. L'Olot va aconseguir avançar-se al marcador i les sensacions tornaven a ser bones. El partit arribava al descans amb un regust agredolç per al conjunt d'Olot ja que, tot i dominar el joc i el marcador, veia com un dels seus jugadors franquícia, el davanter Diego, s'havia de retirar lesionat al turmell i serà baixa entre tres i quatre setmanes.

La segona meitat va començar d'una manera immillorable per al conjunt de la Garrotxa. Djak Traoré va aconseguir el segon gol de l'Olot, després d'una bona jugada per banda de Marcel Serramitja, que havia entrat a la primera meitat pel lesionat Diego, qui la va deixar per Uri i aquest per Djak, qui des de la frontal va etzibar un fort xut que va sorprendre el porter del Cornellà, Marcos. Aquest gol era al minut 49 i poc després, al 53, va estar a punt d'arribar el tercer però primer Uri i després Perea no van estar encertats en la rematada final. A partir del segon gol el partit pràcticament va morir. El Cornellà, que va oferir molta oposició durant tot el partit, s'encallava cada vegada que arribava a tres quarts de camp i no aconseguia crear perill a la porteria de l'Olot, qu tenia el partit controlat. Fins al xiulet final de l'àrbitre, el partit va anar fent baixada i el conjunt entrenat per Rodri va poder cantar la tercera victòria consecutiva a casa.

Amb aquesta impotant victòria, l'Olot va sortir pràcticament per primera vegada aquesta temporada de les places de descens a la categoria, i ara el principal i gran objectiu serà traduir els bons resultats que s'obtenen a casa a domicili, on encara no han aconseguit cap victòria. El proper intent serà diumenge que ve al camp de la Pobla de Mafumet, sense la presència de Diego i Uri Santos.