L'Escala es va emportar el derbi de la jornada amb tres gols als últims vint minuts. Va ser un partit igualat sobretot al primer temps, en el que els locals i també el Farners van tenir oportunitats. Giró i Nierga van obligar al porter Quesada a evitar cap gol dels visitants, mentre que a l'altra porteria, Bartrina salvava els mobles.

Amb molt de joc al mig del camp i el Farners esperant al contracop, el partit no es va desencallar fins al darrer tram, quan Ricard Ferrer va rematar amb el cap un servei des de la cantonada per avançar els locals. Només dos minuts més tard, Giró hauria pogut empatar però Quesada ho va impedir. Al minut 86, Negre va dirigir un contracop llarguíssim abans de passar la pilota perquè Feixas afusellés Bartrina i deixés el derbi sentenciat. Teixidor, ja amb tot dat i beneït, situava un 3-0 que permet a l'Escala agafar aire i escapar-se de la zona perillosa.

De mica en mica, La Jonquera comença a treure el cap per la part alta de la classificació gràcies a la seva tercera victòria consecutiva. Aquest cop va ser contra un Sants que es va veure superat des de la primera meitat, quan Compte i Pérez situaven un 0-2 que complicava, i molt, les coses per als barcelonins. Gilham, al segon acte, va encarregar-se de deixar el duel vist per a sentència. Amb aquest resultat, els fronterers es converteixen amb el millor gironí de la Primera Catalana. Són tercers, amb 20 punts.

Mal partit el jugat per un Abadessenc tocat per les baixes que va cometre incomprensibles errors en defensa davant el líder, el Mollet. Molt més efectiu de cares a porteria, el barcelonins es van fer aviat amb el domini del xoc i van posar-se 3-0 en el marcador en la primera part. Per la seva part, l'únic gol visitant arribaria a càrrec de Maiki, de penal (3-1) i així acabarien els primers quaranta cinc minuts. En el segon temps, es repetiria la mateixa dinàmica de joc i, malgrat la lluita dels del Ripollès, els locals van sentenciar l'encontre amb l'arribada del definitiu 4-1. Resultat just pel que es va poder veure.