La Duatló de Muntanya que organitza el GEiEG va completar una nova edició en el dia d'ahir, davant la bona participació de la prova i el bon temps que va aompanyar durant tot el dia.

En total, un centenar de persones van formar part del tret de sortida de la competició en el Complex Esportiu del GEiEG Palau-Sacosta. Es disputaven dues proves, la d'equip i l'individual. En aquesta última, en la categoria masculina el guanyador de la prova va ser l'atleta de l'equip Bicis Esteve, Pau Botella, en va ser el guanyador i en la categoria, Meritxell Solà, de l'equip BTT Fornells, va creuar en la primera posició la línia d'arribada. Pel que fa als homes, Pau Botella va ser el primer classificat amb un temps d'1 hora, 21 minuts i 9 segons. El podi el va completar David Mateu, de l'equip Bicioci, a 18 segons del guanyador de la Duatló de Muntanya. Finalment, el tercer graó del podi el va completar Albert Mendoza, de l'equip Tribu, a 4 minuts i 42 segons del guanyador. En noies, la segona classificada va ser Miriam Comas, de l'equip CTGCB, amb un temps de 2 hores, 43 minuts i 8 segons. Albert i Adrià van guanyar en la competició per equips.

El recorregut de laprova constava d'uns primers sis quilòmetres corrents. Posteriorment, els participants van haver de recórrer 23 quilòmetres en bicicleta per acabar la competició tornant a córrer tres quilòmetres a peu.