Per fi arriba la victòria. El Bordils va aconseguir acabar ahir amb una ratxa de sis derrotes consecutives -cinc a la lliga i una a la Copa del Rei- guanyant a l'Academia Octavio de Vigo, per 29 a 24.

El Bordils va dominar de principi a fi el partit i sempre va anar per davant al marcador. Mantenia constantment una diferència de 4 i 5 gols davant el rival, aconseguint una màxima renda a favor de 7 gols a la segona meitat (22-15).

A la primera part, el Bordils sempre va anar per davant el marcador i va arribar al descans amb un 15 a 11 a favor. Edu Nono, amb cinc gols al primer temps, ja marcava diferències pels de Pau Campos. N'acabaria fent 10. A la represa, Esteve Ferrer va començar marcant per ampliar la diferència a cinc gols (17-12) i a poc a poc el Bordils anava agafant més avantatge, fet que va obligar al tècnic vistant a aturar el partit. Després va arribar la màxima diferència, al minut 12 de la segona part (22-15).

A continuació un parcial d'1 a 4 a favor dels gallecs, els permetia tornar a posar-se al partit amb un 23 a 19 a 14 minuts del final, fet que va fer reaccionar el tècnic del Bordils, Pau Campos.

L'ansietat i les ganes de voler guanyar després de sis partits sense fer-ho, no van passar facturar a l'equip gironí, que a base de paciència va saber lligar el triomf i Xicu Reixach posava el definitiu 20 a 24. Abans de l'aturada de Nadal, el Bordils té l'oportunitat per enllaçar victòries que els permetin arribar amb un coixí sufiecient de punts per encarar la segona volta amb bons números i aconseguir novament la permanència a la Divisió d'Honor Plata.