L'Olot vol fer bo el punt aconseguit el passat cap de setmana al camp de l'Olímpic amb una victòria davant el Cornellà.

En els dos últims partits a casa, l'equip ha aconseguit victòries solvents i importants davant el València Mestalla (2-0) i sobretot la de fa quinze dies davant l'Eldenc (5-0). Sembla que l'equip ha agafat empenta al Municipal d'Olot i vol seguir la ratxa aquesta tarda. El bon moment dels seus davanters, Diego, Uri i Perea, són la gran esperança d'un Olot que vol d'una vegada per totes aconseguir una bona ratxa de resultats que el facin allunyar a la zona de descens de la classificació.

Hauran de suar de valent per superar el Cornellà. El conjunt del Baix Llobregat arriben a Olot com a tercers classificats a la lliga i amb un inici de lliga realment espectacular. L'equip entrenat per Jordi Roger està anant pel bon camí tot i que arriben a la Garrotxa després de perdre en l'últim partit a casa davant l'Hospitalet (0-1). Jugadors com Óscar Muñoz, Fran Piera o l'ex olotí Enric Gallego, que ja suma 6 gols aquesta temporada, amenacen un Olot que haurà de mantenir-se en alerta durant tot el matx.

En la millor de les combinacions, l'Olot podria sortir avui mateix de la zona de descens, si guanya i els rivals (Pobla de Mafumet i Olímpic no ho fan, i el Barça B perd. L'objectiu de l'equip és la victòria per seguir escalant a la classificació i continuar agafant confiança. Rodri, com tota l'afició olotina, tornaran a confiar en la inspiració de Perea en un partit on probablament no pugui jugar Djak Traoré, després que ahir morís la seva germana.