El filial del Girona va sumar un punt de la seva visita al camp del Molletenc, després d'empatar a zero gols en un partit travat on tots dos equips van tenir les seves ocasions de marcar.

L'equip que entrena Nacho Castro no va aconseguir marcar al camp d'un equip que només ha guanyat un partit aquesta temporada, i no va poder donar continuïtat a l'excel·lent victòria de fa una setmana a casa davant el Manresa.

El partit va ser molt igualat en línies generals. Els dos equips, amb necessitats imperioses de sumar la victòria, van aconseguir tenir ocasions de gol però els va fallar la punteria. La pilota no va voler entrar en cap de les dues porteries i el marcador no es va moure.

L'ocasió més clara del partit la va tenir el local Brian Quijada, qui al minut 75 de partit va estavellar una pilota al travesser, amb el porter Quintanas ja venut. El Girona tampoc va saber aprofitar les seves ocasions i va tornar cap a terres gironines amb un punt a la butxaca.

Un punt que deixa l'equip de Nacho Castro en la quinzena posició amb 11 punts. El proper cap de setmana, el Girona B rebrà el Vilassar de Mar a Sant Ponç.