Derbi gironí a la Lliga EBA. Aquesta tarda (18:45) el Multiópticas Salt rebrà el Quart-Germans Cruz en un partit que promet espectacle. Ambdós tècnics es mostren molt respectuosos amb el conjunt rival i, si bé el Quart, sobre el paper, surt com a favorit, el seu tècnic, Albert Brea, creu que "les baixes de Pau Vila, David Puertas i Edu Camós ens deixen amb el joc exterior una mica coix i això fa que el partit s'equilibri".

Els locals, tot i que no van començar bé la temporada, acumulant tres derrotes consecutives, s'han sabut refer en les darreres jornades amb tres victòries seguides que l'han portat a la part mitja de la taula. El seu tècnic, Èric Surís, considera que "les sensacions són bones, el fet de començar amb tres derrotes si després aconsegueixes victòries sempre va bé per reafirmar-te", tot i que creu que "aquesta setmana tenim el que, segur, és el millor equip de la Lliga", tot i que sap que "la nostra millor arma és la defensa i, la temporada passada, gràcies a la defensa, els vam poder guanyar en el nostre pavelló".

Albert Brea, tècnic del Quart creu que "les tres baixes són importants i el Salt és un equip que ha d'estar a dalt, però tenim altres armes perquè no es notin les baixes". I es mostra ambiciós considerant que "el nostre objectiu és quedar el més amunt possible".