La selecció espanyola, vigent campiona d'Europa, que busca defensar la seva corona novament a l'Eurocopa 2016, i Anglaterra, una de les aspirants al títol ??després de ser l'única selecció que va vèncer tots els seus partits de classificació, protagonitzen aquest vespre un atractiu duel al Rico Pérez. Espanya es volia provar davant grans rivals després de resoldre amb aprovat just els darrers compromissos de la fase de classificació.

Amb les baixes en l'onze tipus de Del Bosque de Juanfran Torres i Sergio Ramos en defensa, més David Silva en l'enllaç entre el centre del camp amb la davantera, tot apunta que el seleccionador espanyol es decantarà per Mario Gaspar al lateral dret, donarà continuïtat a Marc Bartra com a parella de Piqué al centre de la defensa i tornarà Andrés Iniesta al seu lloc, superada la lesió que li va fer perdre la darrera convocatòria. Del Bosque considera que Anglaterra és un combinat amb molt de potencial individual. «Ho han demostrat sumant 10 victòries consecutives. Quan tinguin una mica més d'organització, seran un equipàs», deia l'entrenador del combinat espanyol.

Pel que fa a Anglaterra, el tècnic Roy Hodgson no alinearà avui Wayne Rooney per motius tècnics. Hodgson s'estima més reservar el davanter. Sturridge, Theo Walcott, Luke Shaw, Wilshere i Oxlade-Chamberlain són baixa per lesió.