Amb l'exclusió de la prova de Bilbao per haver estat absent del congrés anual durant dos anys seguits (és d'obligada assistència segons dicten els estatuts), el Míting d'atletisme de Palafrugell es queda com a única prova del circuit EAP a Espanya. La ciutat belga de Nivelles va acollir el cap de setmana passat el congrés de l'Europe Athétisme Promotion, que celebra les noves de plata, i en aquesta reunió també es va concretar l'exclusió de Chambery (França) pels mateixos motius que Bilbao.

El projecte iniciat el1990 per les organitzacions de Celle Ligure (Itàlia), Ginebra (Suïssa) i Nivelles (Bèlgica) s'ha anat consolidant en el decurs del temps tot configurant un calendari del qual ara per ara en formen part 19 organitzacions representants d'onze països europeus. Al congrès s'hi va acceptar l'ingrés d'Aarhus (Dinamarca).

El calendari aprovat per a la propera temporada fixa la prova de Palafrugell, que es disputarà a l'estadi Pla i Arbonés, com és habitual, pel dissabte 28 de maig, entre les de Bèlgica i Letònia. Les seus dels propers congresos seran Amsterdam, Budapest, Valence i Leiria, segons es va acordar.