Futbol

L'Esplais de Castelló presenta
13 equips aquesta temporada

L'EMPORDÀ en paper publica, en aquesta edició, les fotos de tots els equips castellonins amb els noms dels jugadors i entrenadors

10.11.2015 | 10:15
L´Esplais té 13 equips enguany

El Club de Futbol Esplais va presentar, el passat 25 d'octubre al municipal castelloní, els 13 conjunts que té en competició. Els castellonins disposen de dos primers equips (l´amateur de Tercera Catalana i el conjunt de futbol sala de Lliga Nacional Catalana) i una desena de futbol base: juvenil, cadet, infantil, dos alevins, tres benjamins, prebenjamí i caganius. A l´acte, de l´Ajuntament de Castelló hi van assistir l´alcaldessa Assumpció Brossa i el regidor d´Esports Savi Canet. En els darrers mesos, l´Esplais ha constituït una nova junta, que té Jaume Navarra com a president, Vasile Dragomir com a coordinador general del club –i alhora tècnic del primer equip–, i Juan Clemente com a coordinador del futbol base.

Podeu trobar les fotos de tots els equips de l'Esplais, amb els noms dels jugadors i entrenadors, a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema