L'Stoke City ha rendibilitzat la fragilitat del Chelsea, que ha caigut al Britannia Stadium (1-0). L'equip dels catalans Bojan o Muniesa, ha signat una caiguda històrica dels de Londres i ha ennegrit el futur del seu entrenador, el portuguès Jose Mourinho, absent del recinte a causa d'una sanció.

Els seguidors 'blues', però, han donat presència al preparador lusità. Han anat a l'estadi de l'Stoke amb caretes amb la imatge del seu entrenador, al que fins ara donaven suport de manera incondicional.

L'ombra de Mourinho, en qualsevol cas, ha planejat sempre sobre el Britannia. L'amenaça de la seva destitució és cada vegada més ferma. El Chelsea, campió en la passada edició, ha sumat la seva setena derrota de la temporada.

Només ha estat capaç de guanyar un dels seus últims sis partits i està a tres punts del descens de la Premier. El títol és una utopia per al quadre londinenc. La classificació per a la pròxima edició de la Lliga de Campions, una opció llunyana.

El Chelsea, sumit en el pitjor inici d'un campió defensor en tota la història, ha desaprofitat un gran nombre d'ocasions a la primera part, en què ha estat clarament superior al seu rival.

Amb Cesc Fàbregas de nou relegat a la banqueta, el Chelsea ha demostrat la seva fragilitat quan s'ha enfonsat al menor contratemps. Ha estat en el minut 54 quan, després d'una sèrie de rebots a l'àrea visitant, l'austríac Marko Arnautovic ha enviat la pilota a la xarxa de mitja tisora.

Rui Faria, que ha exercit d'entrenador en absència de Mourinho, ha donat entrada a Cesc ia Oscar i ha retirat a Abdul Rahman Baba i a Pedro Rodríguez, que poc abans ha pogut haver obtingut l'empat amb un xut al pal.

Ho ha intentat el Chelsea al tram final, però no ha tingut encert i fortuna i ha estat avergonyit altra vegada al Britannia Stadium davant el rival que, prèviament, el va fer fora de la Copa de la Lliga anglesa.