L'Olot va empatar en la seva visita al camp de l'Olímpic, un rival directe, en un partit on els garrotxins van ofegar el rival a la segona part després d'un inici de partit molt dolent, on els de Rodri van començar perdent per 2 gols a 0 a Xàtiva. El punt no resol ?gaire res per als garrotxins, que ?segueixen en una situació molt complicada, en zona de descens, però com a mínim evita donar aire a un rival i fa bona la victòria de la jornada anterior contra l'Eldenc abans de rebre el Cornellà.

La primera part no va començar gens bé per al conjunt olotí. Pràcticament només començar el partit, Samu va obrir el marcador per l'Olímpic quan els jugadors encara s'estaven col·locant sobre el terreny de joc. L'Olot quedava tocat per aquest inici tant estrany de partit però mica en mica es va posar les piles. Tornaven a tenir la possessió i intentaven proposar accions ofensives, però sense encert en la passada final.

Diego, al minut 24, va tenir la primera gran ocasió del partit per part garrotxina però el porter local va desviar el seu xut. Al minut 37 però, Vaquero, amb un magistral llençament de falta, va ampliar distàncies. Un cop dur que va alleugerir Diego abans del descans. A la sortida d'un córner, el davanter de l'equip garrotxí va retallar distàncies amb un cop de cap i l'Olot va marxar al descans perdent per la mínima, encara que Wilfred, abans que l'àrbitre xiulés el final, va evitar el tercer gol local quan el públic ja ho celebrava.

A la represa a l'Olot li va costar entrar amb bon peu. La possessió tornava a ser al favor de l'equip de Rodri, però les ocasions brillaven per la seva abscència. I això que ben aviat, l'Olímpic es quedava amb un home menys. El seu capità, Rifaterra, era expulsat al minut 55 a veure la segona targeta groga per una entrada sobre Uri Santos. L'Olot tenia el domini de la pilota però li seguia costant arribar a la porteria contrària. Amb Perea, Diego, Ortiz, Gato i Marcel sobre el terreny de joc, Rodri deixava encara més clar que l'equip havia d'anar a per totes per intentar sumar una victòria vital.

En l'ocasió més clara de l'Olot a la segona part, va arribar el gol de l'empat. Va ser Perea, novament el millor de l'equip, qui va engaltar una volea en una pilota dividida. Quedaven més de deu minuts de partit i l'Olot hi confiava. Els últims compassos de partit eren totalment garrotxins i el partit estava frenètic.

Amb tota la pòlvora al terreny de joc, l'Olot ho intentava de totes maneres mentre l'Olímpic es defensava amb ungles i dents. Marcel va estar a punt de completar la remuntada però el seu xut, de vaselina, va sortir fora per molt poc.

Pas a pas, però amb presses, el temps jugava en contra de l'Olot. Amb la victòria entra cella i cella, els de Rodri ho van seguir insistint fins el final. Perea, a dos minuts del final, va etzibar un xut que va sortir fora per poc. Ja al minut 90, Gato va estar a punt de sorprendre el porter local Diego que va salvar el seu equip. Al final, i amb l'Olímpic totalment ofegat l'Olot no va aconseguir la victòria. Tot i aconseguir empatar un 2 a 0 inicial, els olotins van marxar amb un sabor agredolç de Xàtiva sabent que, sobretot a la segona part jugant contra deu, la victòria era més que necessària.

Empat que permet a l'equip olotí encadenar dos partits sense conèixer la derrota. El proper partit, diumenge que ve al Municipal d'Olot davant el Cornellà.