El Reial Madrid ha patit la primera derrota de la temporada al Ramón Sánchez Pizjuán al sucumbir per 3-2 davant el Sevilla. El conjunt blanc ha realitzat una molt mala segona part i ha perdut el liderat de la Lliga BBVA. La derrota ha lliurat el primer lloc al Barça que, liderat per un gran Neymar, ha superat l'exigent prova del Vila-real (3-0) , de manera que arribarà al clàssic del Santiago Bernabéu per davant del seu etern rival.

El conjunt blaugrana, que va perdre el liderat a la cinquena jornada, disposa de tres punts d'avantatge sobre l'equip de Rafa Benítez i quatre respecte a l'Atlètic de Madrid, que ha obtingut un agònic triomf davant l'Sporting (1-0) amb un gol en la prolongació del francès Antoine Griezmann.

Coneixedor del triomf del Barcelona, ??el Reial Madrid no ha pogut rendibilitzar el bonic gol de Sergio Ramos, de mitja xilena als 22 minuts, en una acció en què ha tornat a fer-se mal a l'espatlla dreta i que l'ha obligar a retirar-se.

El Sevilla, que havia començat massa enrere, no ha tingut més remei que fer un pas endavant. El quadre d'Unai Emery necessitava els punts a causa de la seva mala situació classificatòria, molt lluny de les places de 'Champions' a què aspira per potencial. L'empenta dels seguidors sevillistes i la passa enrere del Madrid ha fet trobar premi al Sevilla. En un altre córner l'italià Ciro Immobile ha rematat al segon pal i ha empatat el partit (m.36).

No ha tingut les idees clares el Reial Madrid per plantejar problemes a un Sevilla que arribava més i millor. La segona part dels blancs ha sigut desastrosa. Els andalusos han culminat la remuntada per mitjà de l'argentí Ever Banega (m.61), després d'una brillant jugada de l'ucraïnès Yevhen Konoplyanka, un autèntic malson per a la defensa de Benítez durant tot el partit.

Tots els temors sobre aquest partit planaven sobre l'equip madridista, que no ha aprofitat diverses ocasions davant un encertat Sergio Rico i ho ha pagat amb el tercer gol local, obra de Fernando Llorente (m.73), que ha sentenciat el partit, tot i que els locals han pogut fins i tot aconseguir una victòria més àmplia. Amb un Reial Madrid rendit, el colombià James Rodríguez ha establert el marcador definitiu amb un xut llunyà.