Roger Argeleguer fou el brillant guanyador de la prova reina elit de la tercera cursa de l'Open Tàctic de BTT que es va disputar diumenge a Amer, amb proves per a totes les categories de 30, 20 i 10 quilòmetres. El segon classificat i primer Ma-30 va ser Christian Collados i tercer i primer Sub 23, Jordi Quintanas.

La cursa de 20 quilòmetres va ser dominada per l'incombustible Jaume Estañol, seguit de Pere Batllori i Jalil Nazar tercer i primer cadet; Mar Soler fou la guanyadora de la categoria femenina, seguida per Julia Ribas i Sílvia Roura. A la cursa Infantil es va imposar Gerard Bofill seguit d'Àlex Luis i Bernat Isach i com a primeres noies, Berta Orozco seguida d'Ivette Espinar i Lidia Fuentes.

Les curses de Promoció tenien circuits de 500 i 2.000 metres que van fer voltes segons categories. El lliurament de premis presidit pel regidor d' Esports, Marc Carreras, va tancar la tercera cursa d'un Open Tàctic, que té bona acollida en el nou format per disputar totes les categories el mateix matí. El proper diumenge, dia 15, es disputarà la penúltima a Serinyà.