Aquest dimarts dia 10 de novembre finalitza el termini per poder-se presentar a les beques que ofereix l'Ajuntament de Figueres per a esportistes individuals de la ciutat que participin en competicions i/o activitats esportives d'alt rendiment la temporada 2014-2015.

Els sol·licitants han de participar en competicions esportives oficials d'àmbit nacional, estatal o superior així com en entrenaments o competicions oficials especials per a la millora de les seves condicions individuals i que no es trobin incloses en cap altre programa municipal de subvencions.

Per tal de poder optar a la subvenció, que serà d'un màxim de 1.200 € per beneficiari, s'ha d'acreditar que s'ha nascut a Figueres o estar censat a la ciutat amb un temps mínim de residència de 4 anys. També hi poden optar els esportistes d'un club de Figueres que participin en competicions oficials.

S'ha de disposar d'una llicència federativa vigent tramitada per la federació de la corresponent modalitat i és imprescindible no estar inhabilitat o tenir sanció federativa per falta greu o sanció per expedient de dopatge. Així mateix, també s'ha d'acreditar que no es té cap tipus de llicència i/o contracte professional o similar.

Els esportistes hauran de presentar els justificants corresponents certificats pel club al qual pertanyen i visats per les federacions o institucions oficials corresponents organitzadores dels programes en els que participen. En el cas de menors d'edat, cal presentar el consentiment patern, matern o tutor legal.

Les bases i la documentació requerida per a poder-se presentar a la beca (sol·licitud, descripció del projecte, pressupost anual i sol·licitud de transferència bancària) es troba disponible a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC) de Figueres o al web www.figueres.cat. Posteriorment, aquesta s'ha de presentar via registre municipal a l'OMAC