Brillant. Així es podria definir l'inici de curs del Quart que amb la victòria d'ahir continua a la part alta de la classificació. Una victòria enganyola la dels gironins ahir que es van acabar imposant gràcies a un extraordinari tercer quart, en el que van passar per sobre amb un parcial tant brutal com increïble de 4 a 30. Fins aleshores el Quart estava tocat per un Cornellà que anotava amb facilitat i que se'n havia anat al descans amb una victòria que feia sospitar que podria arribar la primera derrota. L'impressionant parcial va deixar l'equip gironí per davant. Al final, només van haver de certificar la victòria amb un últim quart de tràmit en el que també es va imposar el major fons de banqueta dels quartencs. Amb aquesta victòria l'equip de Albert Brea continua al capdamunt de la classificació del seu grup en solitari, després de la inesperada derrota del Mollet. El Quart doncs, es consolida com un dels clars aspirants a estar a dalt de tot a final de temporada. De moment té 3 derrotes de marge respecte al tercer classificat. La trajectòria dels de Brea de moment continua immaculada.

També va guanyar el Salt en un partit que va tenir de tot. Intensitat, errors, pocs encerts i sobretot molts nervis. Un partit igualadíssim que es va decidir per detalls i en el que Torrent es va carregar l'equip a l'esquena i va tornar a ser determinant pels gironins. Tot el partit va estar marcat per la igualtat i cap equip va poder anar-se'n al marcador. Al final, la pressió d'un pavelló de Salt entregat, va donar ales al Salt, que amb aquesta victòria escala fins la meitat de la taula i s'allunya de les posicions de descens. Ara els homes d'Èric Surís presenten un bagatge de tres victòries i tres derrotes. Pròxim partit, derbi amb el Quart.