L'atleta olotí Nan Oliveras va quedar quart classificat ahir dissabte en l'última prova internacional de la temporada, disputada al Marroc.

Oliveras es va presentar a la Copa Continental d'Agadir com a principal favorit per emportar-se la competició però va tenir més problemes dels esperats. De fet va estar a punt de no poder formar part de la línia de sortida a causa d'un problema amb l'equipatge. La seva bicicleta, la roba esportiva o les sabates de córrer, entre altre material, encara no havia arribat a Agadir i el de la Garrotxa va haver de trobar solucions si volia participar en la competició.

A punt de renunciar a córrer, finalment va llogar una bicicleta, va aconseguir unes sabates i roba i va competir. Evidentment, poc acostumat a aquell material, Nan Oliveras va fer tot el possible per estar al màxim nivell. Segurament i com apuntava el mateix triatleta un cop acabada la prova, "amb un nivell de forma adequat hauria pogut lluitar per la victòria final".

Deixant de banda aquest gran contratemps inicial, Oliveras encarava la prova amb la intenció de sumar els màxims punts ITU possibles per acabar en la millor posició al rànquing mundial.

En el tram de natació de 1.500 metres, Oliveras va formar part d'un segon grup d'escapats que tenien per davant vuit triatletes que s'escapaven amb bon ritme. En bicicleta, aquests van aconseguir mantenir les distàncies. En els últims 10 quilòmetres corrent, Nan Oliveras va aconseguir remuntar posicions i acabar en la quarta posició final. Oliveras va finalitzar amb un desgast físic important la prova.