L'àrbitre ja havia advertit que després del llançament de la falta xiularia el final del partit. El temps extra s'havia exhaurit i el partit no s'allargaria més enllà del minut 94. Una falta comesa sobre Barrera era l'última oportunitat per als palamosins per, al menys, salvar un punt i fer justícia al bon futbol dels de Mármol. El migcampista Marçal Lladó va agafar la responsabilitat i va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa d'Ortega.

Empat amb gust a victòria. El tercer gol de Lladó va desfermar la bogeria a les grades de l'estadi palamosí i va premiar l'esforç d'un Palamós que, més que un punt, ahir, per proposta, actitud i ocasions, mereixia els tres.

Primera part igualada i segona de clar domini local. A la primera meitat les ocasions van brillar per la seva absència però les dues més clares van ser per al degà, amb una rematada amb el cap de Coro (m.35) i un xut massa creuat de Barrera (m.40).

De la injustícia a l'èxtasi. A la segona part, els més de 500 aficionats del degà van xalar de valent. Liderats per un magistral Marçal Lladó, els de Mármol va posar la directa i van començar l'atac i gol sobre la porteria d'Ortega. Quan semblava més a prop l'1-0 del 0-1 va arribar aquesta segona possibilitat. Després de dues pilotes al pal de Marçal Lladó i Agi, una pèrdua d'Ayala va permetre a Mora plantar-se davant Bayona i fer el 0-1 (m.85). Gairebé deu minuts més tard, però, un dels millors homes dels de Mármol, Marçal Lladó es va encarregar de fer justícia i va salvar un punt amb gust a victòria.

La nota negativa va ser la cinquena groga per a Cano i Barrera.