El Palamós juga aquest migdia davant el Granollers amb la incògnita de saber quina cara oferirà, si la del darrer partit a casa davant el Júpiter amb remuntada inclosa (2-1) o la del darrer desplaçament, on va caure per 4 a 3 a Sant Feliu de Llobregat.

"Veient els resultats és evident que som irregulars perquè quan guanyem un partit, el següent el perdem". Amb l'empenta dels joves futbolistes del planter que faran la presentació oficial abans del matx, el tècnic, Joan Mármol, espera que els seus jugadors "ho donin tot per la samarreta i l'escut, volem competir i tornar a oferir la millor cara possible perquè a efectes de classificació seria important". Els barcelonins lluiten per enfilar-se a la part alta, mentre que els gironins per fugir de la zona calenta. Del rival d'aquest matí, Mármol destaca que "el Granollers ha pujat de Primera Catalana amb una embranzida molt forta i està ben preparat per competir a Tercera amb homes com Cano, Burgos, Gil, Ortega o Ferran Vila".

L'entrenador palamosí vol deixar de banda l'ambient preelectoral que pateix el club i vol centrar tota l'atenció en allò que passa sobre la gespa de l'estadi. "A mi m'interessa el partit contra el Granollers, que vingui gent i guanyar els tres punts". Pastor està sancionat, Makaay lesionat i Roger Matamala és dubte ja que es recupera d'un trencament muscular.