Empat sense gols entre el Figueres i l'Europa en un partit en què els barcelonins van mostrar-se com un equip fort i perillós, evitant que els figuerencs poguessin desenvolupar, còmodament, el seu joc.

L'Europa, que arribava amb necessitats, era un rival perillós, ja que el comportament sobre el terreny de joc era totalment imprevisible i depenia molt de l'estat d'ànim de la plantilla. La Unió va sortir amb cautela i sort en va tenir ja que es va trobar amb un rival amb ganes de trencar la dinàmica de sis partits consecutius sense guanyar i de sumar els tres punts per tal de minimitzar les dues derrotes consecutives sofertes com a local. Els altempordanesos, després de la millora en el joc mostrada en els dos darrers partits (3-1 al Terrassa i 1-1 davant el Prat) volien evitar que els tres punts volessin de Vilatenim i es van trobar davant un rival exigent.

De fet, l'Europa, amb el pas dels minuts va aconseguir tenir el control del partit, generant les úniques ocasions que es van veure en la primera part i posant en seriosos problemes als d'Eduardo Vílchez, tot i que, afortunadament mostraven poca punteria de cara a porteria.

A la segona part les forces es van equilibrar més, però seguia essent l'Europa l'equip amb més intenció sobre el terreny de joc. El tècnic local va canviar tots els davanters per intentar donar aire fresc a una línia que s'estavellava una vegada i una altra contra l'ordenada defensa visitant. Per sort el Figueres va demostrar que també tenia defensa i al final un empat sense gols va fer que els punts es repartíssin.

La propera jornada el Figueres visitarà el camp del Peralada en el primer derbi altempordanès de la temporada.