Barça Lassa i Valencia Basket segueixen imbatuts al capdavant de la classificació amb cinc victòries en els cinc partits disputats. Els blaugrana ahir van aconseguir superar el Morabanc Andorra (66-89) en un partit còmode en què els deXavi Pasqual van saber trencar el partit ben aviat amb un parcial de 0-15. De la seva banda, els valencians van aconseguir la victòria en el seu duel davant el Laboral Kutxa, l'altre equip que es mantenia imbatut en aquest inici de Lliga. Els de Pedro Martínez van mostrar un major ventall de recursos davant un equip massa pendent de l'actuació d'Adams. Al final, victòria justa dels valencians, 85-78.

El FIATC Joventut d'Albert Sàbat va aconseguir la victòria in extremis gràcies a un triple de Brandol Paul sobre la botzina (71-70). Sàbat va aportar sis punts pels verd-i-negres. l'Herbalife Gran Canaria d'Oriol Paulí va superar l'ICL Manresa amb facilitat (88-59), amb l'aportació sis punts del gironí que va jugar setze minuts.

Un dels partits que centraven l'atenció aquesta jornada era el derbi madrileny entre Estudiantes i Reial Madrid. Els blancs van haver de patir de valent per superar els estudiantils (75-80), que van anar per davant en el marcador gairebé tota la primera part.

En la resta de partits el Montakit Fuenlabrada va perdre a casa davant el Baloncesto Sevilla (79-81) amb un final ajustat, el Rio Natura va vèncer al Retabet.es (81-68), l'Unicaja va poder superar, a la pròrroga, l'Iberostar Tenerife (85-75) i l'UCAM Múrcia va apallissar el Dominion Bilbao Basket (96-68).

Després de la cinquena jornada encara hi ha dos equips que no coneixen la victòria, el Retabet.es i l'Iberostar Tenerife.