Sense comptar l'eliminació a la Copa a les mans d'un equip d'Asobal (Port Sagunt), el Bordils ha encadenat quatre derrotes consecutives -Bidasoa, Antequera, Palma del Río i Barça B- en una lliga en què encara no coneix la victòria lluny del «Blanc-i-verd», on ha sumat els sis punts que duu al sarró. «No és cap final, ni podem dir que sigui un partit de caixa o faixa, però sí que volem guanyar partits, sigui a casa o sigui a fora», explica el tècnic, Pau Campos, sobre el partit d'aquesta tarda a la pista del Nava (18:30), en què el Bordils, aprofitant la jornada de descans a Divisió d'Honor Plata, recupera el partit que es va haver d'ajornar a principi de temporada.

Campos té les baixes del porter Jordi González, per motius d'estudis, i de David Masmiquel, lesionat al genoll, per jugar a la pista d'un Nava que, tot i anar per sota del Bordils a la classificació, arriba en un bon moment després de no haver perdut en les dues últimes jornades de Lliga i eliminar un equip d'Asobal a la Copa: Ciudat Encantada de Cuenca. «Van començar molt malament la temporada, perdent fins a cinc partits seguits, però ara estan bé», detalla el tècnic de la Bisbal sobre un rival que compta amb l'experimentat Albert Miranda a la porteria: «És un porter molt veterà que la temporada passada jugava a l'Asobal amb el Zamora i que no havia començat bé la temporada, però que s'ha posat bé i para molt. En el darrer partit de Lliga va deixar el Covadonga amb només dinou gols». A l'altra porteria, la del Bordils, faltarà l'habitual titular, Jordi González, i la responsabilitat serà per a Joan Comas i Artemi Figueras. «Hi confio plenament, en Joan és molt regular, no enviarà cap pilota a la graderia fent una aturada però després, al final del partit, mires les xifres i veus que ha parat molt», diu Campos sobre l'habitual segon porter del seu equip.

Sense ganes de posar-se més pressió del compte parlant d'una xifra concreta de punts, a Bordils són conscients que, després de la ratxa de derrotes, els tres pròxims partits són molt importants. «Juguem a Nava, rebem l'Acadèmic Octavio i després anem a Alcobendas, hauríem de sumar aquí per agafar confiança tot i que és molt aviat, encara queda molta temporada, i ja s'ha vist que estarem molts equips igualats», argumenta Pau Campos, que, posant la vista enrere a les quatre derrotes seguides, té clar que «tres han estat contra Bidasoa, Palma del Río i Barça, que acabaran en una part de la lliga que no és la nostra i l'única derrota de la qual sí que ens hem de lamentar és la d'Antequera».