L'espectacular i important golejada del passat diumenge de l'Olot davant l'Eldenc (5-0) ha servit perquè l'equip agafés una confiança més que necessària. Aquesta moral s'ha de veure sobre el camp de la Murta aquesta tarda perquè l'Olot aconsegueixi la segona victòria consecutiva davant un rival directe.

Només un punt separa els dos quips a la classificació, ambdós en descens, i per això és important la victòria per l'Olot. A més, els de Rodri encara no han estat capaços de guanyar a domicili i una victòria a Xàtiva els faria tornar cap a casa més que reforçats.

La golejada davant l'Eldenc de diumenge passat ha de servir al conjunt olotí de saber quines són les seves possibilitats a la categoria i sobretot, que vegin que poden competir davant tots els equips de la categoria. "El resultat del partit anterior sempre influeix en la confiança dels jugadors", destacava l'entrenador Rodri a la prèvia del partit. Els garrotxins arriben amb pòlvora al camp de l'Olímpic i amb els seus davanters en forma: Uri Santos, Diego Sánchez, Perea i Serramitja van marcar en la jornada anterior i ho voldran tornar a fer a terres valencianes.

Al davant, l'Olot es trobarà un rival molt rocós. L'Olímpic encara el duel després de guanyar la setmana passada al camp de l'Hospitalet fent el que més sap fer: aprofitar bé els gols que marca. Ha marcat només cinc gols en els onze partits que s'han disputat fins el moment, la qual cosa suposa que amb aquesta minsa quantita de gols ha aconseguit sumar 11 punts, un més que l'Olot., que ha anotat dotze gols. La dificultat per anotar de l'Olímpic contraresta amb la defensa, ja que l'equip es mostra molt sòlid i és un dels equips menys golejats de la categoria.

L'Olot, doncs, es trobarà un rival molt dur al davant, molt físic, que posarà les coses difícils als de Rodri per intentar imposar el seu joc sobre la gespa artificial de la Murta. Djak Traoré és l'única baixa del conjunt garrotxí ja que haurà de complir un partit de sanció per acumulació d'amonestacions. En el seu lloc Rodri rumia diferents opcions, i podrien entrar a la titularitat Abel Solé, Prior o Gato, entre d'altres, jugadors que no van ser titulars en l'últim partit a casa davant l'Eldenc.