Aquest migdia (12.00) el Museu de la Pesca de Palamós serà l'escenari del tret de sortida de la presentació de la candidatura encapçalada per Joan Pau Pérez. L'aspirant a ocupar la butaca de president a partir del 22 de novembre confia en la gestió que ha realitzat al capdavant del club quan a l'octubre del 2013 va fer-se càrrec del degà quan l'anterior president, Miquel Aguilar, va dimitir per culpa dels deutes amb els jugadors i els problemes econòmics que no van poder solucionar. La bonança assolida des de l'arribada de Joan Pau Pérez en l'àmbit econòmic és una de les cartes a favor que l'equip confia que sigui determinant.

Comença el ball de propostes dels candidats amb l'objectiu de guanyar-se la confiança del soci. El primer d'anunciar un munt de propostes (7) que esperen dur a terme si són els escollits, va ser el grup Som Palamós CF, del soci Toni Heras. Ara és el torn de rèplica. Sota lemes com: «Fem poble, fem Palamós CF» o «Fets, no paraules», el candidat Joan Pau Pérez avui desgranarà el full de ruta que pensa complir si és escollit president. Actuacions com la reducció del deute a zero, apropar el club al poble o potenciar el futbol base són propostes que avui Pérez explicarà al costat de les dotze persones que formen part de la candidatura.

D'altra banda, demà, abans del partit davant el Granollers a l'estadi Palamós-Costa Brava (12:30 h.), el degà farà la presentació dels ?equips de futbol base d'aquesta temporada. Els homes de Joan Mármol intentaran recuperar el camí de la victòria del qual va tornar a descarrilar després de la derrota a Sant Feliu de Llobregat (4-3) del passat cap de setmana.