Jugar l'Eurolliga femenina, i més en el grup de l'Spar Citylift Girona, equival a fer viatges maratonians. A les gironines ja els va tocar jugar a Orenburg (Rússia), a més de 5.000 quilòmetres de Fontajau, i dimecres el partit contra l'Agü Spor turc era a la remota Kayseri, a dues hores de vol de la capital turca, Istanbul. A tres dies d'un dels partits de Lliga més transcendentals de la primera volta, contra el Conquero diumenge a Fontajau, l'Uni va haver d'invertir 15 hores en el viatge de retorn i amb prou feines tindrà un parell de dies, avui i demà, per preparar un duel que l'equip rival està planificant des de dissabte de la setmana passada.

L'Spar Citylift va perdre (79-69) dimecres a la tarda contra l'Agü Spor. Després de sopar a l'hotel, el despertador va sonar d'hora, a les tres de la matinada, hora catalana, perquè tocava agafar un primer vol entre Kayseri i Istanbul. Un cop a la capital turca, les jugadores i els tècnics de l'Uni van haver de fer una escala de sis hores abans no van poder agafar el segon avió del dia per viatjar fins a Barcelona. A l'aeroport del Prat hi van arribar als voltans de les cinc de la tarda, i després encara quedava creuar la Ciutat Comtal per carretera, en hora punta, per completar el viatge de retorn fins a Fontajau, on van arribar al vespre. El tècnic Miguel Ángel Ortega va convocar la plantilla per aquest matí a les 11.

Una invitació per a cada soci

Conscients de la importància del partit de diumenge contra el Conquero, els directius de l'Uni han decidit que cada soci pugui entrar amb el seu carnet amb un acompanyant. L'objectiu és que Fontajau registri diumenge a la tarda (18.00) la millor entrada de la temporada i que l'afició sigui determinant per assolir la victòria i acostar-se a la Copa de la Reina.