A un minut per acabar, l'Uni seguia lluitant per aconseguir la seva primera victòria lluny de Fontajau a l'Eurolliga però no ha pogut completar una reacció que l'ha portat a arribar al final amb opcions perdent només de cinc punts (72-67). L'encert de la grega Dimitrakou en els tirs lliures i una errada de Gray, màxima anotadora del partit amb 21 punts, han impedit que l'equip de Miguel Àngel Ortega donés la volta a un partit en el qual sempre ha anat a remolc del talent ofensiu del conjunt turc. Al final 79-69 i tercera derrota en quatre partits de les gironines a l'Eurolliga. Amb poca intensitat defensiva, l'Spar Citylift Girona ha semblat jugar a intercanviar cistelles contra l'Agü Spor en els dos primers quart i les turques, igual de poc intenses en defensa, però més encertades en atac han arribat al descans guanyant de deu punts (48-38). A la segona meitat del partit, l'Uni ha defensat millor, al mateix temps que Gray ha agafat protagonisme ofensiu i Coulibaly s'ha barallat bé per dins, però les turques han sabut administrar bé l'avantatge repartint-se molt bé la responsabilitat en atac. Dimitrakou ha aportat 19 punts i Lara Sanders 11 punts i 12 rebots. Al final, l'Uni s'ha arribat a posar a només cinc punts però no ha pogut completar la remuntada. La setmana vinent, l'Spar Citylift Girona jugarà dijous contra l'intractable Ekaterinburg a Fontajau.