L’empat sense gols entre Borrassà i Agrupació Esportiva Roses deixa un pèl més aplanat el camí del Marca de l’Ham en el lideratge. Ara, els figuerencs tenen cinc punts d’avantatge, però el seu perseguidor és un altre equip, l’Agullana, tot i que el Palafrugell es manté a l’expectativa. En el marcat com a partit de la jornada, borrassanencs i rosincs s’enfrontaven dissabte al vespre després de perdre, conjuntament, la imbatibilitat la setmana abans. El duel, intens però sense grans ocasions, va ser vist per tècnic que es troben a la zona alta com Txema Ortega (Marca de l’Ham) i Pepe Mesas (Agullana). La manca de punteria va permetre a Aleix Planas i Sergio Feria acabar amb la porteria a zero i seguir a la zona alta de porters menys golejats.

Els nois de Josep Salas van provar-ho amb els peus de Wolfrando -un dels exrosincs, juntament amb Linares i Xavi Sánchez- i amb el cap de Lluís Hernández, mentre que els rosincs, que ho intentaven amb xuts llunyans, van perdre poder ofensiu per la lesió de Robert Fernández al minut 23. El pitxitxi de la categoria (9 gols) -amb passat a l'Olot, Peralada, la Jonquera i Esplais- va rebre un cop al turmell en una dura entrada, va marxar coix del camp i estarà com a mínim dues setmanes de baixa. Davant les absències, Gabri Maragall va confiar en juvenils com Joan Baduà, Josep Cano o Andrés Rodríguez.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.