Pàdel

L'Indoor Figueres acull el potent Màster de Pàdel Gironí 2015

Des d'aquest dimecres fins dissabte els 32 jugadors i 16 jugadores del rànquing gironí pugnaran pel títol en el darrer campionat de l'any

03.11.2015 | 10:35

El Club Pàdel Indoor Figueres acollirà, aquesta setmana, el Màster de Pàdel Gironí 2015, l´últim campionat provincial de l´any. En categoria masculina hi participaran els 32 millors jugadors del rànquing gironí repartits en dues categories, i pel que fa a la categoria femenina, només es jugarà la primera categoria amb la presència de les 16 millors jugadores.

Des d´aquest dimecres i fins el divendres (a partir de les 9 de la nit) es disputaran els primers partits de les lliguetes dels diferents grups mentre que el dissabte tindrà lloc les semifinals (12 h) i la final (19 h). "És un orgull que ens donin l´oportunitat d´acollir aquest campionat al nostre Club. És fruit del treball que realitzem tot l´equip i ens permet poder oferir a tots els figuerencs la possibilitat de veure el millor pàdel gironí a casa", explica Sergi Curto, director del campionat.

En aquesta edició hi participen els següents representants locals: Jaume Iglesias, Laia Llobet i Eva Garcia. A destacar, també, la gran participació de jugadors del club amfitrió: Albert Faxedas, Sergi Curto, Òscar Pérez, Sergi Márquez, Carles Palahí i Empar Casellas. Un any més la Federació Catalana ha triat el club figuerenc per ser la seu d´aquest màster, l´entrada del qual serà gratuïta.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema